Servicii excepţionale din 1991

MARSAT SA Roman oferă o gamă completă de servicii de distribuție, achiziție recolte și transport propuse agricole și asigură transportul recoltelor de la fermier la siloz și, respectiv, de la silozuri la procesatori și traderi.

De-a lungul ultimilor trei ani, dotarea cu mijloace de transport moderne și eficiente, a fost o decizie de management care a adus societății un plus semnificativ de valoare.

Transportul cerealelor este un serviciu de bază oferit de societatea noastră, iar investiția în acest domeniu are că scop siguranță și eficientă transporturilor pentru toate tipurile de marfă. Compania asigură transportul cerealelor, semințelor, pesticidelor și îngrășămintelor indiferent de cantități, pentru toate zonele agricole din țară.

PARC AUTO PERFORMANT CU MIJLOACE DE TRANSPORT MODERNE ȘI EFICIENTE

MARSAT SA dispune de un parc auto performant cu mijloace de transport moderne și eficiente, specializate în transportul diverselor tipuri de cereale și plante tehnice, precum și a materiilor prime necesare înființării culturilor. Compania deține licențe și autorizații de transport pentru cereale și plante tehnice, semințe, îngrășăminte și pesticide.

De asemenea, personalul ce asigură serviciile de transport deține calificările și experiență necesare pentru a garanta efectuarea transporturilor de cereale în cele mai bune condiții.

transport cereale si plante marsattransport cereale si plante marsat 2

Atuurile MARSAT SA

Experienţă de 28 de ani în domeniu
  Transparenţă şi siguranţa serviciilor ofertate
  Seriozitate în serviciile oferite
  Echipă de procesare tânară si perseverentă
  Ofertare de servicii de înaltă calitate