Servicii excepţionale din 1991

32 de ani de MARSAT SA

MARSAT SA Roman este lider pe piața agricolă cu cele mai mari și mai performanțe silozuri din Moldova și are că obiect principal de activitate Depozitari și Producția Agricolă în sectorul vegetal. Capacitatea totală de depozitare se ridica în prezent la 92.000 tone. Silozul Roman este principalul loc de depozitare al societății. Societatea deține și o bază de recepție a produselor agricole la Mircești, în județul Iași, una la Cristești, județul Iași, una la Todirești și un siloz la Bucecea, în județul Suceava.

MARSAT SA este o societate care, an de an, țintește spre noi performanțe, spre o dezvoltare cât mai profitabilă. Toate activitățile din cadrul societății sunt evidențiate pe centre de profit, care sunt periodic analizate.

vasile balcan marsat

Societatea a avut pe parcursul anului 2015 o cifră de afaceri, de peste 21 milioane Euro. În prezent, MARSAT are în derulare contracte și colaborări, în domeniul agricol, cu peste 100 de mici agricultori și cu peste 50 de societăți comerciale de profil.

Pentru activitatea desfășurată pe parcursul anului 2014, în domeniul agricol, societatea a ocupat locul I în județul Neamț la categoria întreprinderi mijlocii și locul II  pe țara la categoria Agricultură, Sivicultură și Pescuit, întreprinderi mijlocii, activitate auxiliară agriculturii și activități după recoltare. De asemenea, societatea a primit și o diplomă de excelență în afaceri pentru ocuparea locului I timp de 7 ani consecutiv la aceeași categorie.

Atuurile societăţii:

 Seriozitate în serviciile oferite
 Transparența și siguranță serviciilor ofertate
 Experiență în recepția și condiționarea de cereale
 Echipă de procesare tânără și perseverență
 Echipaj de service performant și rapid (maxim 10 h de la identificarea problemei)
 Ofertare de servicii de înaltă calitate

Agricultura, așa cum am spus dintotdeauna, reprezintă motorul care pune în funcțiune întreaga economie a țării și a județului. Faptul că firma Marsat e cotată ca una din firmele de prim rang din agricultura județului Neamț este benefică pentru producători și comercianți.
Administratorul societății, Vasile Balcan

Pe lângă activitatea de bază, Marsat SA mai desfășoară și următoarele activități:

 

Semințe, îngrășăminte chimice, pesticide, motorină, etc. furnizate de firme prestigiu Pioneer, Monsanto, KWS, Syngenta, Caussade, Maisadour, Bayer, Procera

Gamă variată, produse în țară și din import. Furnizăm utilaje agricole cu plata în rate și în produse prin compensare

Recepție, cântărire, condiționare, tarare, uscare și livrare cereale și plante oleaginoase

Consultanță agricolă, comerțul cu produse destinate agriculturii, comerțul cu mașini și utilaje agricole

Recepție, cântărire, condiționare, tarare, uscare și livrare cereale și plante oleaginoase

Centrul de semințe Roman


Puncte de lucru
% Clienți mulțumiți
Premii
+ Angajați

Partenerii noştri

Serviciile pe care le oferim clienților servicii de înaltă calitate și produse procurate de la firme de prestigiu din domeniu.

01
02
06
03
04
05