Servicii excepţionale din 1991

MARSAT SA Roman achiziționează, comercializează și vinde toate tipurile de produse provenite din culturi agricole: grâu, porumb, floarea soarelui, orz, orzoaică, rapită și soia. Avem încredere în parteneriatele de lungă durată, iar cea mai bună dovadă în acest sens o dovedește sprijinul acordat fermierilor pentru a îndeplini scopul final al oricărui business și anume obținerea profitului.

Societatea achiziționează și comercializează toate tipurile de culturi agricole fundamentale pentru economia unei țări și anume: grâu, porumb, floarea-soarelui, orz, orzoaică, răpită și soia.
Reprezentanții noștri se află permanent la dispoziția fermierilor, oferindu-le imputuri de calitate, servicii logistice și de siloz.

CEL MAI BUN PREȚ LA MARSAT SA

Dacă aveți cereale de vânzare și căutați cel mai bun preț veniți la MARSAT SA. Vânzarea cerealelor decurge ușor și rapid, iar prețul cerealelor este avantajos. Cumpărăm cereale cu plată pe loc sau la livrare și asigurăm transportul cerealelor. Vânzarea cerealelor recoltate e garantată pentru toți clienții noștri, iar prețurile cerealelor achiziționate de noi sunt printre cele mai bune.

De asemenea, transportul și depozitarea cerealelor în silozuri se desfășoară eficient și la timp. Alegeți ofertă noastră și veți scăpa definitiv de grijă recoltei. În plus veți câștiga timp și bani mai mulți pentru planurile dumneavoastră.

achizitie cereale 2 achizitie cereale

Atuurile MARSAT SA

Experienţă de 28 de ani în domeniu
  Transparenţă şi siguranţa serviciilor ofertate
  Seriozitate în serviciile oferite
  Echipă de procesare tânară si perseverentă
  Ofertare de servicii de înaltă calitate